Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Έκκληση Παπαδόπουλου να χαμηλώσουν οι τόνοι

Έκκληση να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αποφεύγονται προσωπικές επιθέσεις απηύθυνε απόψε ο υποψήφιος πρόεδρος και Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι υπάρχει και η επόμενη ημέρα των εκλογών και γι' αυτό «θα πρέπει να περιοριστούμε σε ανταλλαγή επιχειρημάτων και όχι χαρακτηρισμών και μετά τις εκλογές να βρεθούμε όλοι ενωμένοι για να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δυνατόν να παρουσιαστούν».

Η προεκλογική εκστρατεία, είπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος, διεξάγεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά πρόσθεσε ότι τον ενοχλεί «η προδιάθεση κάποιων να παρουσιάζουν κάθε τι το ευνοϊκό, ως χωρίς σημασία, ή να το μηδενίζουν ή ακόμη να ευχαριστούνται όταν σημειωθούν δυσάρεστες εξελίξεις ή παρουσιαστούν μικροπροβλήματα».

Επίσης ο κ.Παπαδόπουλος απέρριψε τη θέση των εκλογικών επιτελείων των ανθυποψηφίων του Δημήτρη Χριστόφια και Ιωάννη Κασουλίδη, ότι είναι ο μόνος που δεν δέχεται την άλλη άποψη και το διάλογο.

«Αυτό είναι αβάσιμο. Εγώ είμαι πρόθυμος να προσέλθω οποτεδήποτε σε διαπραγματεύσεις και με τον κ. Ταλάτ και με τους Τουρκοκύπριους κάτω από την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας της 8ης Ιουλίου», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.



ΑΠΕ - ΜΠΕ(e-typos.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: