Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Μπαμπατζάν: «Η Ε.Ε. δεν πρέπει να είναι χριστιανική λέσχη» - ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να είναι μία χριστιανική λέσχη, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
«Το να θεωρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ότι είναι μία χριστιανική λέσχη, αντιβαίνει στο ίδιο το πνεύμα της ευρωπαϊκής οικοδόμησης», είπε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.
«Ήδη», συνέχισε, «υπάρχουν τεράστιες διαφορές στους κόλπους της ΕΕ, διαφορές πολιτισμικές, γλωσσικές, θρησκευτικές. Όμως οι χώρες της Ένωσης κατάφεραν να σχηματίσουν μία κοινότητα».
«Γνωρίζουμε ότι η θρησκεία μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει αρνητικά τα πράγματα», παραδέχθηκε στη συνέχεια, αλλά πρόσθεσε, «οι (διαχωριστικές) γραμμές των θρησκειών δεν θα πρέπει να εμφανίζονται ποτέ ως σύνορα».
Στις ίδιες δηλώσεις του ο Αλί Μπαμπατζάν υποστήριξε ακόμα ότι η ένταξη της χώρας του «θα έφερνε ένα νέο πλούτο στην ΕΕ, επιτρέποντάς της να είναι πραγματικά αντιπροσωπευτική στην παγκόσμια σκηνή».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ μας λέει ότι το προβλήμα για την ένταξη της Τουρκίας είναι η διαφορετική θρησκεία;
Είναι αισχροί οι Τούρκοι !!!
Κάνουν την πάπια για τις απειλές πολέμου, την παράνομη κατοχή της Κύπρου, τις πολιτικές διώξεις, τα προβλήματα με τις μειονότητες, τον πόλεμο με τους κούρδους, τις γεννοκτονίες....

Έλεος μόνο ο Κωστακης, ο Γιωργάκης και η Ντόρα μπορεί να σας πιστεύουν!!!!
(ή και αυτοί μας δουλεύουν για να τα έχουν καλά με τα αφεντικά ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: