Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Ένοπλη συμπλοκή ομάδων αλλοδαπών με 5 τραυματίες

Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται φρουρούμενοι 5 υπήκοοι Αλβανίας που συμμετείχαν σε ένοπλη συμπλοκή χθες το βράδυ στην πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Νιό Χωριό, του Δήμου Άρμένων στα Χανιά.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, με αφορμή οικονομικές και επαγγελματικές διαφορές δύο ομάδες Αλβανών συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα την πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών σε δυο από αυτούς και επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε άλλους τρεις.

Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά έξι άτομα από τους οποίους οι 4 παραμένουν φρουρούμενοι στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται.

Επίσης, αναζητά κι αλλα άτομα που έλαβαν μέρος στην συμπλοκή, ο αριθμός των οποίων, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, είναι απροσδιόριστος.

Από αυτοψία που έγινε στο χώρο του επεισοδίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια οικιακής χρήσης, μια θήκη από ξιφίδιο, μια σιδερογροθιά και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Το περιστατικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής που κάνουν λόγω για συνεχή κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, ο δε Δήμαρχος Αρμένων Πέτρος Βλαχάκης ζήτησε σήμερα να ενταθεί η αστυνόμευση στην περιοχή.



ΑΠΕ - ΜΠΕ(e-typos.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: