Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

Το θέμα από το μπλογκ HELLENICREVENGE κάντε κλικ ΕΔΩ
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου όταν περίπου 500 συγκεντρωμένοι μέσα στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών βγήκαν στην οδό Πανεπιστημίου για να πραγματοποιήσουν πορεία. Τότε, οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν κατά μέτωπο, διαλύοντας την συγκέντρωση.Τέλος, συμπλοκές σημειώθηκαν και στην πλατεία Εξαρχείων ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομικούς.Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν ζημιές σε έξι Τράπεζες, ένα κατάστημα και τέσσερις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας.
Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, συνολικά προσήχθησαν 100 άτομα , 66 άνδρες και 34 γυναίκες, για τα οποία δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής στα επεισόδια.
Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι προσαχθέντες για τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο.
Πηγές:flash.gr και Έθνος
Σχόλιο:Κατά περίεργο τρόπο οι τρομεροί βανδαλισμοί στην Πρυτανεία αποσιωπούνται από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ παρά τη παρέμβαση του Καθηγητή κ. Κίττα στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι 100.3 που πιστοποίησε τους ευρείας έκτασης βανδαλισμούς για πολλοστή φορά που υπέστη η Πρυτανεία.
Επίσης λόγος δεν γίνεται από τα ΜΜΕ για τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν εκείνο το βράδυ από τους καπνούς μιάς και οι δρόμοι των Εξαρχείων στην κυριολεξία φλέγονταν από τις φωτιές που είχαν ανάψει οι κουκουλοφόροι στους δρόμους στους κάδους σκουπιδιών και η ατμόσφαιρα ήταν κάτι παραπάνω απο ασφυκτική.
Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως όλες οι προσαγωγές στις οποίες προέβη η αστυνομία - και ήταν πάρα πολλές όπως διαβάσατε- ήταν τζούφιες ή έτσι θέλουν να μας αφήσουν να πιστεύουμε. Άλλωστε αυτό συμβαίνει κάθε φορά και ο κόσμος είναι ήδη αγανακτισμένος. Εδώ οι κουκουλοφόροι είναι εξουσία και κράτος εν κράτει. Κανείς ποτέ δεν τιμωρείται και κανείς από τους πολίτες φυσικά δεν αποζημιώνεται για εμπρησμούς σε αμάξια και καταστήματα, βανδαλισμούς, διατάραξη κοινής ειρήνης κλπ κλπ - ας αφήσουμε το γεγονός ότι αν κάποιος κατοικεί στα Εξάρχεια και είναι καρδιακός, υποφέρει από άσθμα ή αναπνευστικά προβλήματα είναι αφημένος στην μοίρα του. Άλλωστε οι πολίτες έρχονται σε τελευταία προτεραιότητα....
Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την δήλωση ενός εκπροσώπου της ΕΛΑΣ ότι έχουν "δεμένα χέρια" μιας και οι εντολές που έρχοναι από τους υψηλόβαθμους είναι να μην δρούν όπως θα έπρεπε να δράσουν-την πέρασανα πολύ στα ψιλά οι έμμισθοι παπαγάλοι της ρουφιανοδημοσιογραφίας.
Κι έτσι ξαφνικά όλοι οι παπαγάλοι τα έβαλαν με την ΕΛΑΣ και τους απλούς αστυνομικούς και καθόλου μα καθόλου με αυτούς που τους δίνουν εντολές. Αυτό και αν ήταν ξεδιάντροπο εκ μέρους των παπαγαλοδημοσιογράφων. Νομίζουν ότι δίνουν κουτόχορτο στο λαό και αυτός το μασάει -αν το καταπίνει δεν ρώτησαν και που θα το φτύσει να προσέχουν...
Το κανάκεμα των αναρχοφασιστών είναι άνευ προηγουμένου.Και ο νοών νοείτω....