Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Είναι ελευθερές οι απόψεις στην Ελλάδα σήμερα;


Έχω βαρεθεί να ακούω όλους όσους θέλουν να μιλήσουν κατά της βίας που ασκεί ο Κόκκινος φασισμός κάτω απο ροζ ομπρέλα να πρέπει να δηλώσουν ότι δεν είναι εθνικιστές, σοβινιστές, ρατσιστές, δολοφόνοι ή ότι άλλο... Τόσο μας έχει επηρεάσει η προπαγάνδα των νεοταξικών μέσων μαζικής ενημέρωσης; Εμείς θέλουμε όλες τις φωνές να μπορούν να εκφραστούν και να κριθούν σε επίπεδο ιδεολογικού διαλόγου με αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Ας καταλάβουν όλοι ότι όπως οι αναρχικές,νεοφιλελεύθερες, σοσιαλιστικές και κομμουνιστικές ιδέες, έντυπα, συγκεντρώσεις δεν απαγορεύονται, έτσι μπορούν και οι εθνικιστές να εκφράζονται ελεύθερα.
Νομίζω ότι επειδή το σύστημα δεν μπορεί με τα νόμιμα μέσα να τους φιμώσει (είναι νόμιμοι) χρησιμοποιεί ή αφήνει να κάνουν την δουλειά αυτή τα άτυπά τάγματα-ομάδες της ιδεολογικής αστυνομίας που τρομοκρατούν τις εθνικιστικές αλλά και απλά πατριωτικές φωνές.

Αν κάποιος πιστεύει ότι είμαι υπερβολικός, ας βάλει μια μπλούζα με Ελληνική σημαία ή ας αγοράσει την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής ή Τον Ελεύθερο κόσμο και ας πάει τα διαβάσει στο κυλικείο πχ του πολυτεχνείου...
Θα έχει την χαρά νά κάνει μια βόλτα με όχημα του ΕΚΑΒ.
Τι δημοκράτες- αντιρατσιστες- αντιφασίστες-προοδευτικοί και κουλτουριάριδες είναι αυτοί που ασκούν, επιτρέπουν ή καλύπτουν βία ενάντια στις διαφορετικές ιδέες;
Βάζω την αφίσα της βραδυνης εκπομπής και περιμένω στις 22.00 από τη Χρυσή Αυγή να ακούσω και την άλλη εκδοχή για τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου που την έπνιξαν στα νεοταξικά μέσα οι πολλές εθνομηδενιστικές φωνές, των <<αντι>> αλλά και η σιωπή του <<πατριωτικού χώρου>>.
Σήμερα το βράδυ 22.00-24.00 κάντε κλικ
ΕΔΩ
Παρακαλώ στα σχόλια μόνο απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: