Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Στο ΜΜΑ η Ούτε Λέμπερ παρουσιάζει τους «Αγγέλους πάνω από το Βερολίνο και το Παρίσι»


Tρεις εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, τρεις ντίβες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του ΜΜΑ.
Πρώτη, η Ούτε Λέμπερ, η οποία εμφανίζεται τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.
Η Λέμπερ θα παρουσιάσει μία ενότητα τραγουδιών υπό τον τίτλο «Αγγελοι πάνω από το Βερολίνο και το Παρίσι», μία δουλειά που είχε παρουσιάσει δισκογραφικά στο άλμπουμ Ιllusions το 1992 και περιείχε αποκλειστικά τραγούδια που είχαν ερμηνεύσει η Εντίθ Πιάφ και η Μαρλένε Ντίτριχ.
Ακολουθεί η Τζέιν Μπίρκιν, μία γυναίκα η οποία εκτός της ομορφιάς έχει προσφέρει σε πολλούς τομείς της τέχνης, κυρίως στο τραγούδι και στον κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Μανού Τσάο, Μπράιαν Φέρι, τον Μπεθ Γκίμπονς των Ρortishead, Τομ Γουέιτς, τους Franz Ferdinand και την Κάρλα Μπρούνι.
Η Τζέιν Μπίρκιν θα παρουσιάσει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα της στις 19 Μαρτίου και ιδιαίτερα από τα άλμπουμ της Α La Legere, Rendez-Vous και Fiction. Τέλος, στις 7 Απριλίου το Μέγαρο θα πλημμυρίσει από τους ήχους και τη νοσταλγία των fados. Επί σκηνής η Μίσια, διάδοχος για πολλούς της Αμάλια Ροντρίγκες.
Newsroom ΔΟΛ(in.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: