Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Συγχαρητήριο μήνυμα στον επανεκλεγέντα πρόεδρο της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, απέστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον επανεκλεγέντα πρόεδρο της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, απέστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.Στο μήνυμά του, ο Ρώσος πρόεδρος επαναλαμβάνει την πρόθεση της χώρας του «να συνεχίσει τη στενή συνεργασία με τη Σερβία στην επίλυση διεθνών και περιφερειακών θεμάτων». «Η αμοιβαία χρήσιμη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια», αναφέρει ο κ. Πούτιν στο μήνυμά του, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Β92 του Βελιγραδίου.
Σημειώνει δε ότι ένα από τα χαρακτηριστικά των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Βελιγραδίου είναι ο συνεχής πολιτικός διάλογος «με αυξημένο βαθμό εμπιστοσύνης».«Οι εμπορικές και οικονομικές σχέσεις ενισχύονται και αυτό αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στην υπογραφή, κατά την πρόσφατη επίσκεψή σας στη Μόσχα, της διμερούς συμφωνίας στον ενεργειακό τομέα, που έθεσε τα θεμέλια για μια στρατηγική συνεργασία» υπογραμμίζεται- μεταξύ άλλων- στο μήνυμα του Ρώσου προέδρου.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: