Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Η κρίση δημοκρατίας στην Ελλάδα


Tο άρθρο είναι του Γιάννη Πηλιούρα και το βρήκα στις Ελληνικές Γραμμές κάντε κλικ ΕΔΩ


Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, της Ενωμένης Ευρώπης και των δημοκρατικών αρχών που διέπουν τις περισσότερες χώρες στον κόσμο, συμβαίνουν περιστατικά που υπό άλλες συνθήκες θα έθεταν τη χώρα μας στο περιθώριο της δημοκρατίας. Τα λυπηρά γεγονότα που εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα καθημερινά πλέον, με τις ομάδες των επονομαζόμενων ως «αναρχικών» να παραλύουν το κέντρο της Αθήνας και να το καίνε κυριολεκτικά περνούν το μήνυμα ότι σ’ αυτή τη χώρα κάνει κουμάντο μια ελάχιστη μειοψηφία παρανόμων που λυμαίνεται την δημόσια περιουσία και προκαλεί τον πανικό στους πολίτες που θα αντισταθούν στο διάβα τους. Τα ακραία αυτά στοιχεία, με την ανοχή της κεντρικής εξουσίας και μέσω διαφόρων τυχάρπαστων αριστερίστικων ομάδων με «αντιρατσιστικό», «οικολογικό» περιεχόμενο (με σκοτεινές χρηματοδοτήσεις και διασυνδέσεις) χτυπούν ανελέητα όποιον τολμήσει να ταχθεί ανοικτά εναντίον τους και προσπαθήσει να τους ξεσκεπάσει.
Ένα από τα συνήθη πια θύματά τους είναι και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης, γνωστός στον πατριωτικό χώρο για το πλούσιο έργο του στην διάδοση των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων μέσω των εκδόσεών του, αλλά και για τη δράση του με σκοπό την επανελλήνιση του δύστυχου αυτού έθνους. Με μεθόδους που μας γυρίζουν σε εποχές ναζιστικής Γερμανίας, οι «δημοκράτες» καίνε το βιβλιοπωλείο του «φασίστα» γιατί τολμά να μιλήσει, να ορθώσει το ανάστημά του και να τους ξεμπροστιάσει. Με αυτές τους τις ενέργειές, επιβάλουν το νόμο της σιωπής. Να βγάλουμε με λίγα λόγια όλοι το σκασμό. Σε αντίθετη περίπτωση, θα βρεθούμε προ ενός κατεστραμμένου αυτοκινήτου, μαγαζιού, σπιτιού και γιατί όχι στην άλλη ζωή.
Έχοντας υπόψη μας τα παραπάνω, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η πατρίδα μας βρίσκεται υπό την ομηρία ενός παρακράτους. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να σπάσει την σιωπή και να θέσει αυτή τη μειοψηφία στο περιθώριο. Η στήριξή μας σ’ αυτούς που δέχονται τέτοια πλήγματα είναι απαραίτητη προκειμένου να τους δώσουμε θάρρος για την δύσκολη συνέχεια.
Φτάνει πια η υποκρισία! Εδώ και τώρα δημοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: