Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Τραγική η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ για τα επεισόδια και την αναβολή της εκδήλωσης των Ιμίων.

Ο ΛΑΟΣ καταδίκασε τη βία «από όπου και αν προέρχεται», επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή του ότι «οι ακρότητες μόλυναν την ιστορική επέτειο της Ελλάδος και ιδιαιτέρως του Πολεμικού Ναυτικού, την θυσία των τριών αξιωματικών στην περιπέτεια των Ιμίων».

«Ας καταλάβουν οι θερμόαιμοι και όσοι τους καθοδηγούν με οποιοδήποτε τρόπο, ότι ποτέ δε θα πάψει η βία να γεννά βία εκτός και αν κάποιοι εξυπηρετούνται από μία κοινωνική αναστάτωση ως εκτόνωση άλλων θεμάτων που κυριαρχούν στην επικαιρότητα», προσθέτει.

flash.gr

Η εκδήλωση για τα Ίμια ήταν γνωστή εδώ και καιρό και στόχο είχε να τιμήσει τους Ηρωες αξιωματικούς μας που έχασαν την ζωή τους σε υπηρεσία για την Πατρίδα.
Κάποιοι εθνομηδενιστές, παρακρατικοί αστυνόμοι σκέψης αποφάσισαν να ματαιώσουν με την βία την εκδήλωση, μια και αξία για αυτούς έχει μόνο η δική τους άποψη.
Τα κατάφεραν ...με εντολή εισαγγελέα
Με την ανακοίνωση του, όμως το ΛΑΟΣ τους βάζει όλους σε ένα τσουβάλι, κάνοντας πλέον σαφές στον καθένα ότι δεν μπορεί να εκφράσει τον πατριωτικό χώρο και είναι απλά ένα δεκανίκι του Πρωθυπουργού που δεν έχει έλεγχο στο κόμμα του και το μόνο που τρέχει να κάνει είναι ...το στεφάνι στον Κεμάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: