Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Απλές σκέψεις που εξηγούν το γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο.

-Γιατί έχουμε δίκιο
- Γιατί έχω την ανάγκη να δείξω και στο δρόμο ότι θέλω τα δίκαια του Έθνους μου.
- Γιατί δε γουστάρω ενδιάμεσους στις σχέσεις μας με τους άλλους Βαλκανικούς λαούς. Πιστεύω ότι αν οι Σκοπιανοί δεν είχαν διαβεβαιώσεις από τις ΗΠΑ δεν θα είχαν αυτή την αδιάλλακτη στάση και θα είχαμε καλύτερο κλίμα.
- Βαρέθηκα τα μεγάλα κόμματα και τα δεκανίκια τους να αποθαρρύνουν τον κόσμο να δήξει τη βούληση του.
- Γιατί πιστεύω ότι μια έξυπνη εξωτερική πολιτική μπορεί να εκμεταλλευτεί την πίεση του κόσμου, προς όφελος της πατρίδας.
- Γιατί με τσατίζει που οι πολιτικοί αυτού του τόπου την αποτυχία τους στους χειρισμούς του Μακεδονικού προσπαθούν να την φορτώσουν στον απλό λαό που πήγε στο πρώτο μεγάλο συλλαλητήριο.
- Γιατί θέλω να δουν όλοι οι περίεργοι γείτονες που νομίζουν ότι είναι Βαλκανικές πολιτείες των ΗΠΑ, ότι οι Έλληνες μπορούν να σταματήσουν να είναι νωθροί και να απαιτήσουν το δίκιο τους.
- Γιατί θέλω τα παιδία μου να βρουν μια πατρίδα ανεξάρτητη, ισχυρή, φορέα πολιτισμού, ειρήνης και σταθερότητας τόσο στην περιοχή όσο και στο διεθνές στερέωμα.
- Γιατί θέλω στα σοβαρά τουλάχιστον ζητήματα μια πιο άμεση δημοκρατία.
- Γιατί κάποια στιγμή ΝΑΤΟ και ΕΕ πρέπει να μας δει ως ισότιμους.
- Γιατί είμαι ενεργός πολίτης τόσο στα κοινωνικά όσο και εθνικά θέματα.

1 σχόλιο:

GREG είπε...

Eίμαι μαζι σου, και εγω θα παω σιγουρα!και ολοι οι Ελληνες μπλογκερς πρεπει να κανουμε αγωνα για την Μακεδονια και να αφυπνισουμε τον λαό που υπνωτιζεται καθημερινά απο τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ,και γιατι οχι να οργανωσουμε και κινητοποιησεις!
ΦΙΛΙΚΑ GREG
http://orthodox-world.pblogs.gr/