Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Με νέα πρόσωπα η Εθνική

Ο Ότο Ρεχάγκελ κάλεσε αρκετούς νεαρούς παίκτες στην Εθνική και θα τους τεστάρει στο φιλικό της Δευτέρας με την Κύπρο (21.15 στην Πάτρα), ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλους η κλήση του Σωτήρη Νίνη ενώ η κλήση του Αλέξανδρου Τζόρβα δείχνει ότι αυτός θα είναι ο 3ος τερματοφύλακας της ομάδας στο Euro 2008 Ο κ. Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Κύπρου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19/5/2008 και ώρα 21:15 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Τζόρβας, Χαλκιάς, Βύντρα, Μελίσσης, Δέλλας, Γκούμας, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μάκος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Νίνης.
Ουσιαστικά, ο κ. Ρεχάγκελ, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, αποφάσισε να τεστάρει πάλι τους παίκτες που είχε καλέσει και στον τουρνουά της Κύπρου πριν λίγους μήνες.Επίσης εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι κλήθηκε ο Σωτήρης Νίνης, δείγμα της πίστης του ομοσπονδιακού τεχνικού στο ταλέντο του νεαρού ενώ, κατά τα φαινόμενα, ο Τζόρβας θα είναι ο 3ος γκολκίπερ της Εθνικής στο Euro 2008, κάτι που έκανε τον παίκτη πανευτυχή.Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα την Κυριακή 18/5/2008 και ώρα 10:00 από το Ελληνικό, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα (ανοιχτή για το κοινό και τα ΜΜΕ).Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ντάγκλας Μακ Ντόναλντ, με βοηθούς τους Μάρτιν Κρίανς-Τζέιμς Μπι (Σκωτία), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο κ. Χριστόφορος Ζωγράφος.
http://www.libero.fm/

Δεν υπάρχουν σχόλια: