Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Εξαρθρώθηκε νιγηριανό κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή της Ομόνοιας

Διαβάζω:

Κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή της Ομόνοιας εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, εντοπίσθηκε, αρχικά, ταχυδρομικό δέμα, προερχόμενο από την Αργεντινή, το οποίο περιείχε 440 γραμμάρια κοκαΐνη, κρυμμένη σε ειδικές κρύπτες.

Το δέμα εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οι Γερμανικές Τελωνειακές Αρχές. Παραλήπτης του στην Ελλάδα ήταν 24χρονος Έλληνας, ο οποίος μετά από ελεγχόμενη μεταφορά συνελήφθη στο Κερατσίνι την στιγμή που το παραλάμβανε.

Από αυτόν, τα στελέχη της ΥπΕΕ και της Ασφάλειας, οδηγήθηκαν στον τελικό παραλήπτη του, Νιγηριανό έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος είχε οργανώσει τη μεταφορά.

Ο Νιγηριανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ακόμη 20,3 γραμμάρια ηρωίνη, καθημερινά διακινούσε και πωλούσε ηρωίνη και κοκαΐνη σε τοξικομανείς στην περιοχή της Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο Νιγηριανός έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για εμπορία ναρκωτικών, χρησιμοποιούσε δε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να εμφανίζεται ως ανήλικος.

Newsroom ΔΟΛ

Σκέψου να μην είχε συλληφθεί και στο παρελθόν....

Έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν για τη νιγηριανή μαφία...αλλά κανείς δε δίνει σημασία!!!!

Ναρκωτικά και μαιμούδες εμπορεύματα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: