Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Το κακό έχει παραγίνει, επειδή το κατεστημένο δεν μπορεί να απαγορεύσει τις πατριωτικές συγκεντρώσεις, χρησιμοποιεί τους παρακρατικούς για να τις σταματήσει.
Το σενάριο πλέον είναι γνωστό, όπου πατριωτικές δυνάμεις έχουν εκδήλωση, αμέσως οργανώνουν αντί-συγκέντρωση και διάφοροι αντί-ρατσιστές μπαχαλάκιδες ορμούν στους πατριώτες, επεμβαίνει η αστυνομία μαζεύει μερικούς πατριώτες που με την βοήθεια καταθέσεων θολοκουλτουριάριδων βρίσκουν τον μπελά τους.
Θυμάμαι παλιά στο σχολείο που μας έλεγαν οι αριστεροί καθηγητές μας για τις αντί-συγκεντρώσεις των δεξιών παρακρατικών, σήμερα κάνουν οι αριστεροί τα ίδια, με την βοήθεια της αστυνομίας.
Δεν πάει άλλο, πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι οι Εθνικιστές δεν είναι ούτε παράνομοι ούτε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Μπορούν να έχουν κανονική δραστηριότητα όπως όλοι οι Έλληνες και η αστυνομία είναι αρμόδια να προστατεύει τις εκδηλώσεις τους από τραμπούκους παρακρατικούς που δεν επιτρέπουν την ελεύθερη έκφραση.
Αν πιστεύει κάποιος από την κυβέρνηση ότι οι εθνικιστές δεν έχουν δικαίωμα της έκφρασης ας το πει και ταυτόχρονα να αναγγείλει και επίσημα(υπάρχει καιρό τώρα) την έναρξη της εθνομηδενιστικής δικτατορίας στη χώρα.
Όσο για τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο έχω να πω ότι η μόνη λύση σε αυτή την άτυπη χούντα που ζούμε είναι η αλληλεγγύη.

Αλληλεγγύη λοιπόν στους συλληφθέντες στη Λάρισα.(Η δίκη είναι την Τετάρτη 2 Ιουνίου)
Για περισσότερη ενημέρωση κλικ Εδώ