Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Η «Ένωση Σέρβων Ελλάδας», οργανώνει διαδήλωση την Κυριακή, 24. Φεβρουαρίου 2008,


Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή, 24. Φεβρουαρίου 2008, στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η πορεία διαμαρτυρίας των Σέρβων οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, με σκοπό να εκφράσουν την αποδοκιμασία για τη πρόσφατη μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της νότιας Σέρβικης επαρχίας από τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, θεωρώντας αυτή την πολιτική πράξη άκρως παράνομη.

Οι Σέρβοι πολίτες θα συγκεντρωθούν στις 12.45 μμ μπροστά από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα ακολουθήσει η πορεία προς το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου θα παραδοθεί, στους αρμόδιους του γραφείου της Υπουργού, κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, η γραπτή έκκληση προς την Ελληνική κυβέρνηση να μην αναγνωρίσει την έκνομη «προκήρυξη» της Ανεξάρτητης Δημοκρατίας του Κοσόβου» - ενέργεια η οποία συγκρούεται με όλες τις νομοθετικές πράξεις περί της κυριαρχίας και της ακεραιότητας των κρατών.

Οι συγκεντρωμένοι θα συνεχίσουν μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παραδοθεί η όμοια έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Κάρολο Παπούλια και στο σημείο αυτό η πορεία θα ολοκληρωθεί.

Η «Ένωση Σέρβων Ελλάδας», η οποία οργανώνει τη διαδήλωση, επισημαίνει πως ο σκοπός αυτής είναι με ήρεμο, ειρηνικό και αξιοπρεπή τρόπο να εκφράσει την διαμαρτυρία κατά της εγκληματικής αρπαγής όχι μόνο του εδάφους, αλλά και της ιστορίας και της ταυτότητας του Σέρβικου λαού.

Σας παρακαλουμε εφ'οσον ειναι δυνατον να φερετε μαζι σας σερβικες και ελληνικες σημαιες, οπως και πανο με καταλληλο περιεχομενο.
Από το Resistance Hellas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: