Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Αλαβάνος: Ο «αριστερός» Καίσαρας!

Το βρήκα στο ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ από τον
εξόριστο κάντε κλικ ΕΔΩ

Ο Αλαβάνος, ήταν ο μόνος που ιδεολογικά κάλυψε τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές. Με το γνωστό καισαρικό του ύφος, μας είπε, ότι θα συντρίψουμε τους φασίστες. Δηλαδή, ο Αλαβάνος, συμφωνεί με τους κουκουλοφόρους «αντιεξουσιαστές» που κυνηγάνε όπου βρουν τους «ακροδεξιούς»!!!
Δεν θα περίμενε κανείς από το «λεονταριστή», Αλαβάνο, ο οποίος αποτελεί την πιο απαίσια πολιτική γκριμάτσα του αυτοκρατορικού ισοπεδωτισμού, να αποκαλύψει και να καταγγείλει, όπως έκανε το ΚΚΕ, το σκηνοθετημένο θέατρο που παίζεται από τις μυστικές υπηρεσίες, ανάμεσα στα άκρα: τις σχεδιασμένες συγκρούσεις του πολιτικού υπόκοσμου των ακραίων συμμοριών.
Ο Αλαβάνος, δε μπορεί να τα αποκαλύψει και να τα καταγγείλει όλα αυτά. Ο ίδιος αποτελεί μέρος αυτού του παιχνιδιού, σε άλλη αρένα: στην εκλογική αρένα, με «εχθρό» τον ΛΑΟΣ!!!

Θα περίμενε, όμως κανείς να μας εξηγήσει τι εννοεί «φασιστικό κίνδυνο» και ακόμα να μας διευκρινίσει πώς ονομάζει τις πράξεις των κουκουλοφόρων «αντιεξουσιαστών»: Τις καταστροφές Πανεπιστημίων, το κάψιμο Εκκλησιών, της Ελληνικής σημαίας, καθώς και το κάψιμο τραπεζών, αυτοκινήτων, καταστημάτων και λοιπών γνωστών βαρβαροτήτων. ΟΛΕΣ αυτές είναι «επαναστατικές» πρακτικές κατά του συστήματος και των … «φασιστών»; Οι φασιστικές συμμορίες, σήμερα, δεν έχουν μόνο φαιό χρώμα. Έχουν και το «κόκκινο» των κουκουλοφόρων.

Ο Αλαβάνος σηκώνει, σαν ροζ Φύρερ, την γροθιά του εναντίον ενός κλούβιου αυγού (του παρωχημένου φασισμού του μεσοπολέμου), για να επικαλύψει και αποκρύψει τούτο το ουσιώδες: ότι βρισκόμαστε στα σαγόνια του καρχαρία του σύγχρονου αυτοκρατορικού φασισμού.

Ο Αλαβάνος, σαν το «αριστερό» γρανάζι της Νέας Τάξης, εξαπατά με το να μιλάει για το «αυγό του φιδιού», και να προτρέπει για βανδαλισμούς και εξάπλωση των «ροζ» συμμοριών στο όνομα του αγώνα κατά του «φασισμού».
Φασισμός, κύριε Αλαβάνε είναι και αυτά που πράττεις και διακηρύσσεις, στρώνοντας το έδαφος στην βαρβαρότητα του πλανητικού, ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού. Ο πραγματικός φασισμός σήμερα είναι αυτός που επιβάλλεται από το πλανητικό ολοκληρωτικό κράτος, με τις νέες συμμορίες του: Τον «αριστερό» υπόκοσμο και τον υπόκοσμο των «ακροδεξιών» υπολειμμάτων!!! Και όποιος δεν ξεσκεπάζει αυτά τα τρομοκρατικά παιχνίδια των συμμοριών, τους σκηνοθέτες και τους σπόνσορες αυτών των βιαιοτήτων, αυτός αποτελεί γρανάζι του νέου φασισμού…