Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Σύλληψη αλβανίδας για ναρκωτικά στη Λάρισα

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Λάρισα
Τρίτη, 12.02.08
Με 730 γραμμάρια ηρωίνης και 104 γραμμάρια κοκαΐνης συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων μια αλλοδαπή σε κεντρικό σημείο της Λάρισας μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών.
Οι άνδρες της Δίωξης συνέλαβαν την 38χρονη από την Αλβανία αφού προηγουμένως είχαν κλείσει ραντεβού μαζί της προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικά.
Όπως ανέφεραν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσαν σήμερα το μεσημέρι ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Κοματσιούλης και Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. Διαμαντής, η 38χρονη εκτιμάται πως αποτελεί μέλος κυκλώματος που εισάγει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία στη χώρα μας. Εναντίον της 38χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθεί αρμοδίως για τα περαιτέρω ενώ οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών του κυκλώματος
ΑΠΕ - ΜΠΕ(e-typos.com)

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αντε ρε συ,....Στην Ελλαδα μονο οι Αλβανοι πουλανε ναρκωτικα;;;Αυτοι μας παρασερνουν στην ακολασια;;;Δηλαδη,δεν εχουν πιασει ποτε κανεναν Ελληνα;;;Ειμαστε ολοι παρθενες;;;;

dix είπε...

Φυσικά ρε πρέζα και πουλάνε ναρκωτικά και Έλληνες.
Αλλά αν δεις όλες οι σπείρες εγκληματιών πλέον είναι γεμάτες από Αλβανους ...που ειναι πρωταθλητές του είδους γιατι κλείνεις τα μάτια σου τι φοβάσαι μην σε πουν ρατσιστη?

Έχουμε τους ντόπιους κακοποιούς φέραμε και ξένους...έλεος!!!