Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008

ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΕΑ!!

Ο Ροζ ΔΑΠΙΤΗΣ και υπέραριστερός νέος ηγέτης δεν θα χάσει τον χρόνο του να μιλά με αυτούς που έχουν το πρόβλημα, αν δεν καταγράφουν οι κάμερες ...
Μετράει και για αυτόν ΜΟΝΟ η εικόνα και όχι η ουσία...
Άρα κύριε Λαζόπουλε νωρίς νωρίς βλέπουμε τον εκλεκτό σας να μην διαφέρει από τους άλλους !!!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μαζί με αντιπροσωπεία του κόμματος αποχώρησε από τα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ επειδή, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος, εμποδίστηκε από τη διοίκηση η είσοδος στην αντιπροσωπεία του κόμματος και στα ΜΜΕ. Ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να συναντήσει και να συζητήσει με τους εργαζόμενους για θέματα «ελαστικής εργασίας» και «ενοικιαζόμενων εργαζομένων» και να τους καλέσει στη γενική απεργία της Τετάρτης.Στην είσοδο του ΟΤΕ και πριν αποχωρήσει, ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε πως μετέβη στον ΟΤΕ για να συναντήσει τους 3ωρίτες και 4ωρίτες εργαζόμενους στον οργανισμό, αλλά, πρόσθεσε, παρόλα αυτά, η Διοίκηση του ΟΤΕ εμποδίζει την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων, εμποδίζει την είσοδο της αντιπροσωπείας μας. Δεν μας αφήνει να έρθουμε σε επαφή με τους εργαζόμενους. Αν ήταν καμία αντιπροσωπεία της SIEMENS, η Διοίκηση του ΟΤΕ θα έσπευδε να τους προϋπαντήσει, να τους υποδεχθεί και να τους φέρει σε επαφή και με τους εργαζόμενους αλλά και με τις προμήθειες του Οργανισμού, σημείωσε και συμπλήρωσε λέγοντας πως δεν θα εμποδίσουν μ΄ αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα που έχουμε να επικοινωνούμε με τους εργαζόμενους και να αποτελούμε μια νέα ελπίδα για τους αγώνες τους. Τους καλούμε αύριο να δώσουν μαζική απάντηση στην κυβερνητική πολιτική, με τη συμμετοχή τους στην απεργία, με τη μαζική συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.Σε ερώτηση ότι το ίδιο έχει συμβεί και με αντιπροσωπείες άλλων κομμάτων της Αριστεράς και αν θεωρεί ότι πρέπει ο Υπουργός να απαντήσει καθώς ο ΟΤΕ είναι εποπτευόμενος οργανισμός ο Πρόεδρος του ΣΥΝ απάντησε:Οι δημόσιες επιχειρήσεις δεν μπορεί να λειτουργούν σαν το τσιφλίκι κανενός. Πόσο δε μάλλον, τα πολιτικά κόμματα πρέπει να είναι πάντα ευπρόσδεκτα όταν ζητάνε να επικοινωνήσουν με τους εργαζόμενους. Είναι αδιανόητο σήμερα να συζητάμε για την ιδιωτικοποίηση των τηλεπικοινωνιών, για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, της ενέργειας. Είναι περίπου σαν να θέλει κανείς να πουλήσει το ασανσέρ της πολυκατοικίας του με το πρόσχημα ότι δεν έχει τη δυνατότητα να το συντηρήσει. Αυτή η πολιτική όμως θα ανατραπεί μέσα στους κοινωνικούς αγώνες. Και θα το δούμε σύντομα αυτό.Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει την επίσκεψή του στον ΟΤΕ, διότι η απάντηση της Διοίκησης ήταν ότι πρέπει να μην συνοδεύομαι από την αντιπροσωπεία μου και από τα ΜΜΕ, πράγμα το οποίο θεωρώ ιδιαίτερα προσβλητικό.
Ανακοίνωση του ΟΤΕ
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού επισημαίνει πως η είσοδος σε κτίρια του ΟΤΕ δεν επιτρέπεται σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα και μέσα ενημέρωσης, εξαιρουμένων αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων και των συνοδειών τους, που είναι ευπρόσδεκτοι, με την προϋπόθεση να έχουν υποβάλει εγκαίρως το αίτημα και να μη συνοδεύονται στο κτίριο από ΜΜΕ.
«Την διαδικασία αυτή σεβάστηκαν μέχρι τώρα όλοι οι αρχηγοί και εκπρόσωποι που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί εγκαταστάσεις του ΟΤΕ», αναφέρει η διοίκηση του ΟΤΕ. Προσθέτει ότι κανείς δεν αρνήθηκε την είσοδο στον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του, παρότι το αίτημα εστάλη μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: