Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Θύμα των γνωστών τραμπούκων των εξαρχείων, που κάποιοι επιμένουν να αποκαλούν «νεαρούς» και λοιπά άλλα επίθετα που σκοπό έχουν να «πλασάρουν» μία καλύτερη εικόνα, έπεσε για ακόμη μία φορά ο εκδοτικός οίκος του ¶δωνι Γεωργιάδη.Μία ομάδα 20 περίπου αναρχικών, οπλισμένων και κρανοφόρων, εισέβαλλε στο βιβλιοπωλείο και προκάλεσε ζημιές το εύρος των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.
Πρόκειται περί μίας επίθεσης η οποία σίγουρα θα πρέπει να χαρακτηριστεί αναμενόμενη καθώς, έχουμε χάσει πια το μέτρημα των επιθέσεων κατά του συγκεκριμένου βιβλιοπωλείου. Ειδικά μετά τα γεγονότα του Σαββάτου, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν απλά το πότε θα γίνει αυτή η επίθεση.
Και πολύ περισσότερο από όλους αυτό το είχε υπ' όψιν της η ίδια η Ελληνική Αστυνομία, η οποία απέδειξε σήμερα σε ποιούς παρέχει κάλυψη και με ποιούς συνεργάζεται...Αυτό που δεν ξέρουμε είναι που να πρωτορίξουμε τις ευθύνες. Σίγουρα όχι στους κουκουλοφόρους, οι οποίοι δρουν με παρακρατικές μεθόδους και σίγουρα υπό υψηλή προστασία και εποπτεία.
Στην αστυνομία;
Στην κυβέρνηση;
Σε αυτούς που ασκούν «πιέσεις» προκειμένου να διατηρηθεί η «αυτονομία» των εξαρχείων; Στους δημοσιογράφους που «χαιδεύουν αυτιά» και δημιουργούν κλίμα για τέτοιες επιθέσεις, μέσω της σύνδεσης του ΛΑΟΣ, του οποίου βουλευτής είναι ο ¶δωνις Γεωργιάδης με διάφορες καταστάσεις; Ή μήπως σε κάποιους κυρίους της Αριστεράς, συνασπισμένους, που παρέχουν πολιτική κάλυψη;
Όλοι έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους, αλλά δυστυχώς κανείς δεν το αναλαμβάνει.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Είκοσι αναρχικοί με βαριοπούλες και μπογιές εισέβαλαν στις έξι το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Άδωνη Γεωργιάδη στα Εξάρχεια και αφού έσπασαν τις βιτρίνες, ανέτρεψαν τις προθήκες, πέταξαν μπογιές και τρομοκράτησαν την υπάλληλο χωρίς να την χτυπήσουν. Στη συνέχεια αποχώρησαν και αναζητούνται.
ert.gr

Είναι οι αντιφασίστες που τους χαλούσε η πορεία για τα Ίμια... Τις ελεύθερες ώρες τους σπάνε βιβλιοπωλεία!!!

6 σχόλια:

Γ.Π. είπε...

Έχει καταντήσει εκνευριστικό!
Τί σου φταίνε ρε βλάκα τα βιβλία; Δε ν τα γουστάρεις μην τα διαβάζεις. Είσαι ίδιος με την μαντιλοφορούσα και τον ανοργασμικό που καίει τα βιβλία του Ανδρουλάκη! Αυτόν που μισείς. Ή και χειρότερος!

dix είπε...

Έτσι ακριβώς φίλε!!!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η πραξη ειναι απολυτα καταδικαστεα απο οποιον και αν προηλθε...

Παρολα αυτα παρανομος ειναι και ο ιδιος ο Αδωνις καθως ενω ειναι βουλευτης εκλεγμενος απο τον Ελληνικο λαο και πληρωνεται με δημοσιο χρημα,διατηρει ακομη στο ονομα του ιδιωτικη επιχειρηση,πραγμα το οποιο ερχεται σε αντιθεση με το νομο περι ασυμβιβαστου...

dix είπε...

Αγαπητε πρέζα δεν γνωριζω για των Γεωργιαδη και το καθεστως του βιβλιοπωλειου του.
Αλλά το ασυμβιβαστο είναι ένας νόμος μόνο και μόνο για να διατηρει τζάκια στην πολιτική.
Εσυ νομίζεις ότι όλοι οι βουλευτες δεν κάνουν μπιζνες με κάποια μορφή...
ΒΑΖΟΥΝ ΠΧ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, είναι και ο λόγος που ο Λυκουρέζος άφησε την βουλευτική του Εδρα και ασκει την δουλεια του.
Αντι λοιπον να κατηγορούμε τον Γεωργιαδη ας πολεμήσουμε το ασυμβήβαστο.

Γ.Π. είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο dix!Δε θα υπερασπιστούμε την μετατροπή της πολιτικής σε επάγγελμα!

dix είπε...

Φυσικά και δεν θα το υπερασπιστουμε και πολύ περισσοτερο γαι να καλύψουμε πράξεις βίας.