Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Συμπλοκή στις φυλακές του Κορυδαλλού

Μεγάλος καβγάς σημειώθηκε χθες το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού όταν κάποιος κρατούμενος μιλούσε αρκετά στο καρτοτηλέφωνο με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη με αυτούς που περίμεναν.

Στη συμπλοκή πήραν μέρος κρατούμενοι από την Κρήτη που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στα Ζωνιανά και Αλβανοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισαν τους τέσσερις Έλληνες.

Οι τραυματίες οδηγήθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών, ενώ οι δύο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

www.kathimerini.gr

Ένα ευρώ η είσοδος σε όλα τα μουσεία της χώρας

Μετά την επιτυχία,σε αριθμό επισκέψεων στου Μουσείου της Ακρόπολης,
νομίζω ότι πρέπει το Υπουργείο Πολιτισμού να πάρει τη μεγάλη απόφαση.
Έχουμε όλοι το δικαίωμα να απολαύσουμε οικονομικά την Εθνική μας κληρονομιά, αλλά και να δώσουμε ένα ακόμα όπλο στον τουρισμό μας.
Έσοδα θα έχουν τα μουσεία από τα καταστήματα, τα καφέ αλλά και τα εισιτήρια από τις παράλληλες εκθέσεις που οργανώσουν !!!!
Ένα ευρώ είσοδος σε όλα τα μουσεία της χώρας, ΤΩΡΑ !!!!

Όλοι στις 7 μμ έξω από το Yπ.Εξ.

Τα ψέμματα για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κώστα Καραμανλή τελείωσαν.
Η τελευταία τους ενέργεια να επιτρέψουν την προσγείωση του σκοπιανού αεροπλάνου με τα διακριτικά "Republic of Macedonia" ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Η ΝΕ.Ο.Σ. θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 7μμ. έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών για να διατρανώσει σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πλην της ελληνικής.
Σ' αυτό το ραντεβού με την ιστορία κανείς δεν πρέπει να λείπει. Πρέπει να δοθεί το μήνυμα στη Ντόρα και τα τσιράκια της.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική μμ, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες έξω από το Yπ.Εξ.7μμ. στη Βασ. Σοφίας...
Διαδώστε το παντού!

Ούτε ένα ευρώ λοιπόν στους μαφιοζους δουλέμπορους!!!

Σάββατο μεσημέρι, στον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης έχει στηθεί παράλληλη αγορά από τη Νιγηριανή μαφία, τσάντες, ρολόγια, γυαλιά ηλίου...
Κανείς δεν αντιδρά...
Η Δημοτική αστυνομία είναι για μπάνια και ίσως πάρει καμιά πινακίδα...
Ενδιάμεσα από την παράνομη αγορά υπάρχουν ζητιάνοι, αλλά και δύο φρικτά καμμένοι και ακρωτηριασμένοι άνθρωποι, που κάποιος δουλέμπορος τους ξεφόρτωσε από το πρωί και θα τους μαζέψει, με την είσπραξη, το βράδυ...
Ούτε εδώ κανείς αντιδρά!!!

Ρωτώ λοιπόν!!!
Σε ποια αφασία έχουμε πέσει και δεν αντιδρούμε;
Δεν απαιτούμε να διαλυθεί το παραεμπόριο αλλά και να συλληφθούν οι δουλέμποροι;

Νομίζω ότι αν δεν θέλουμε να βάλουμε τον εαυτό μας μπροστάρη σε αυτή την αντίδραση, πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουμε ότι:

-Τα χρήματα που θα δώσουμε στον συμπαθέστατο και χαμογελαστό μαυρούλι, δεν θα πάνε σε αυτόν, αλλά τροφοδοτούν ένα κύκλωμα παραεμπορίου (όχι μόνο αξεσουάρ), αλλά και διακίνησης ανθρώπων.
Τώρα αν πω ότι τα χρήματα που θα δώσουμε στο κύκλωμα της Νιγηριανής-αφρικανικής μαφίας, θα λήψουν από έλληνες εμπόρους αλλά και από το κράτος(φοροδιαφυγή) θα πει ο κύριος Λαζόπουλος ότι είμαι ρατσιστής...

-Αυτοί οι άνθρωποι(παιδιά, ανάπηροι) που τους βγάζουν στη ζητιανιά, είναι χρήσιμοι στους δουλεμπόρους μόνο όταν τους τα φέρνουν.
Αν δεν έχουν είσπραξη θα αναγκαστουν να βρουν κάτι άλλο να κάνουν...

Κάποιοι μαφίοζοι κονομάνε από τον συναισθηματισμό μας και από τις ενοχές που μας έχουν φορτώσειοι διάφοροι αριστεροί-προοδευτικοί επαγγελματίες ανθρωπιστες και αντι ρατσιστές.
Ούτε ένα ευρώ λοιπόν στους μαφιοζους δουλέμπορους!!!

Άντε να βάλουμε λίγο το μυαλό μας να δουλεύει....

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ένα βήμα στο ξεδόντιασμα των δουλεμπόρων !!!

Αν θέλουμε να ελπίζουμε πρέπει να έχουμε κάθε μέρα τέτοιες ειδήσεις...
Διαβάζω στο in.gr

Κύκλωμα Πακιστανών, Ελλήνων και Ιρακινών οι οποίοι μετέφεραν παράνομα μέσω Τουρκίας μετανάστες στην Ελλάδα εξαρθρώθηκε
από τη Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Τα μέλη του κυκλώματος κρατούσαν τους παράνομους μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες σε διαμέρισμα-φυλακή στο Περιστέρι και εκβίαζαν τους συγγενείς τους προκειμένου να καταβάλλουν τα προσυμφωνηθέντα ποσά για να τους αφήσουν ελεύθερους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης εννέα μέλη του κυκλώματος και ειδικότερα τέσσερις Πακιστανούς, δυο Ιρακινούς και τρεις Έλληνες κατά τη διάρκεια εφόδου στο διαμέρισμα στο Περιστέρι και σε κατάστημα στο Ιλιον.

Συνελήφθησαν, επίσης, έξι Πακιστανοί και ένας Αφγανός, τους οποίους είχε φέρει το κύκλωμα παράνομα στην Ελλάδα.

Οι τρεις από αυτούς ήταν κλεισμένοι στο διαμέρισμα-φυλακή, που έφερε κάγκελα στα παράθυρα και από τη στιγμή που έφτασαν στη χώρα -πριν δέκα ημέρες- υποβάλλονταν σε καθημερινούς ξυλοδαρμούς και απειλές για τη ζωή τους, προκειμένου οι συγγενείς τους στο Πακιστάν να καταβάλλουν 7.000 ευρώ για τον καθένα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ΙΧ φορτηγό, που είχαν κλέψει από το Μοσχάτο, και το είχαν διαμορφώσει κατάλληλα για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών, δυο ζευγάρια πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, τέσσερα ΙΧ αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούνταν ως προπομπή του φορτηγού μεταφοράς και 40.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα την Πέμπτη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΑΡΔΗΝ (τεύχος 75)



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ένας πολιτικός πόλος δεμένος με την κοινωνία

Θ. Ντρίνιας, Λοξώς Αριστερά

Χ. Μόρφος, Εξάρχεια, ΛΑΟΣ και Κολωνάκι

Α. Σταλίδης, Χωρισμός Κράτους - Εκκλησίας;

Γ. Καραμπελιάς, Οι όροι του χωρισμού

Ε. Γραικού, Ελεύθερη βούληση και βακτηρίδια

Χ. Μόρφος, Η Μπίντελμπεργκ στην Αθήνα

Β. Φτωχόπουλος, Το ενωτικό κίνημα στην Κύπρο

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εισαγωγή

Νικόλας, Αντι-μεταμοντερνισμοί

J. Ditfurth, Οι νέοι πολεμοκάπηλοι

Σ. Ντιβρί, Το αληθινό πρόσωπο του Κον-Μπετίτ

Θ. Τζιούμπας, Κανείς δε βόσκει ατιμώρητος

Γ. Ρακκάς, Πράσινος καπιταλισμός αλά ελληνικ

Σ. Λατούς, Ναι στη συμβιωτική απο-ανάπτυξη

Ο ΠΟΝΤΟΣ, Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Εισαγωγή

Κ. Φωτιάδης, Πόντος: Από το χθες στο σήμερα

Β. Τουρσούν, Μια σύγχρονη φωνή από τον Πόντο

Β. Αγτζίδης, Οι Έλληνες στην Σοβ. Ένωση

Κ. Φωτιάδης, Η γενοκτονία και η βουλή των Ελλήνων

Α. Παυλίδης, Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Τρεις γενοκτονίες μια στρατηγική

ΔΙΕΘΝΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΒΙΒΛΙΑ

Γ. Καραμπελιάς, Ο ελληνικός εκλεκτικισμός

Κ. Δημητρόπουλος, Δίκες κατά Ελλήνων στην Αλβανία

Σ. Κουτρούλης, Αντιφάσεις στο έργο του Ν. Δήμου

Μ. Μερακλής, Η συνέχεια της Λαογραφίας

Γ.Χ. Κούζας, Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία

Γ. Θωμάς (Γίγας), Η 10η Μπιενάλε της Αβάνας

Αλ. Νάρης, Οι ανύπαρκτοι (μυθιστόρημα)

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Συνεντευξη του Νικ Γκρίφιν(αναδημοσίευση από τον Ελεύθερο Κόσμο)


Ο «Ελεύθερος Κόσμος» ξεκινά από σήμερα μία ευρεία συνεργασία με πατριωτικά έντυπα του εξωτερικού.
Ένα εξ' αυτών είναι η γερμανική εφημερίδα Junge Freiheit, στην οποία ο Νικ Γκρίφιν παραχώρησε την περασμένη Δευτέρα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, όπου μιλά για τα πρόσφατα σκάνδαλα στην Βρετανία, για τις φιλοδοξίες του κόμματός του, για το UKIP και για την ιδεολογία του.

κλικ ΕΔΩ


συνέντευξη στον Moritz Schwarz

Κύριε Γκρίφιν, στην πολιτική σκάνδαλα υπάρχουν πάντοτε. Γιατί το πρόσφατο σκάνδαλο με τα βουλευτικά έξοδα είναι διαφορετικό;

Συνήθως, ένα σκάνδαλο αφορά κάποιον μεμονωμένα, μία ομάδα πολιτικών ή ένα κόμμα. Αυτή τη φορά όμως είναι όλοι - όλο το κατεστημένο: το σύνολο της κατεστημένης πολιτικής τάξεως έχει κρυμμένους σκελετούς στην ντουλάπα του. Οι πολίτες είναι επιεικώς εξαγριωμένοι. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι Εργατικοί και Συντηρητικοί δεν μπορούσαν προεκλογικά ούτε περιοδεία να κάνουν, διότι φοβούνταν ότι θα δεχθούν επιθέσεις από αγανακτισμένους πολίτες. Κι αυτό την στιγμή που οι δικοί μας άνθρωποι μπορούσαν να κινούνται ελεύθερα όπου θέλουν, χωρίς να έχουν να φοβηθούν κάτι - εξαιρουμένων φυσικά των περιοχών που κατοικούνται αποκλειστικά από μετανάστες, όπου όμως ούτε εμείς επιθυμούσαμε να πάμε.

Θα μπορούσε να διαλυθεί το κομματικό κατεστημένο, όπως στην Ιταλία το 1993;
Δυστυχώς, δεν φαίνεται να γίνει κάτι τέτοιο σύντομα. Όμως αργά ή γρήγορα και άλλα κόμματα σαν το BNP θα αποκτήσουν ισχύ και μεγαλύτερη συμμετοχή.


«Τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσουν οι Συντηρητικοί και μετά έχει σειρά το BNP»

Αν δεν σπάσει το δίπολο των κατεστημένων κομμάτων, δεν θα επιτευχθεί η επιθυμούμενη αλλαγή, ασχέτως εάν μελλοντικά όλο και περισσότερα μικρά κόμματα μετακομίσουν με περισσότερες έδρες στο Ουεστμίνστερ. Συμφωνείτε;
Ναι, αυτό το σκάνδαλο δεν θα μας φέρει στην εξουσία. Θα μας επιτρέψει όμως να διεμβολήσουμε το σύστημα φεύγοντας από το κοινοτικό και πηγαίνοντας σε ένα επίπεδο εθνικών εκλογών πλέον. Και: τα μεγάλα κόμματα έχουν εν τω μεταξύ υπερχρεωθεί, κυρίως οι Εργατικοί. Υπάρχει περίπτωση να χρεοκοπήσουν οικονομικά και κατ' επέκταση να κατακερματισθούν. Μετά από κάτι τέτοιο, η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Πώς νομίζετε, λοιπόν, ότι θα εξελιχθούν οι επόμενες εκλογές για την Κάτω Βουλή - το αργότερο το 2010;
Θα υπάρξει μεγαλύτερη αποχή. Θα ενισχυθούν μάλλον κατά 1% το BNP και οι Πράσινοι, κάτι όμως που δυστυχώς, λόγω του εκλογικού μας νόμου, δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη ως προς τις έδρες. Οι Συντηρητικοί θα κερδίσουν τις εκλογές. Η κυβέρνησή τους όμως, μετά από περίπου δύο χρόνια θα καταρρεύσει λόγω της οικονομικής καταστάσεως με αποτέλεσμα οι Συντηρητικοί να έχουν χαραμίσει για μια ολόκληρη γενιά κάθε πίστωση που τους παρείχαν οι ψηφοφόροι. Για εμάς, λοιπόν, δεν έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες αλλά οι μεθεπόμενες εκλογές. Αυτές θα είναι τότε οι εκλογές του BNP!

Το UKIP (Ανεξάρτητο Κόμμα Ηνωμένου Βασιλείου) αρνείται την συνεργασία με το BNP;
Ο λόγος είναι ένας συνδυασμός δειλίας, εγωισμού και ιδεολογίας. Γιατί όντως πολλοί άνθρωποι του UKIP συμφωνούν ουσιαστικά μαζί μας, ειδικά εις ό,τι αφορά το ζήτημα της μεταναστεύσεως. Αποστασιοποιούνται όμως από εμάς, μόνο και μόνο για λόγους πολιτικής ορθότητος. Γνωρίζουν ότι θα τσακωθούν με τα ΜΜΕ και ειδικά το BBC αν δεν τηρήσουν αυτήν την στάση. Εκτός αυτού, φοβούνται την αριστερή βία, ότι δηλαδή θα τους σπάνε τα τζάμια, όπως σ' εμάς κλπ. Υπάρχει όμως και με μία διαφορά ως προς το περιεχόμενο των απόψεών τους: Είναι μεν κατά της Ε.Ε. αλλά υπέρ μίας συμμαχίας με τις Η.Π.Α. Εμείς, αντιθέτως, δεν είμαστε Ατλαντιστές.

Η ανάμειξή σας σε υποθέσεις Αρνήσεως του Ολοκαυτώματος δεν παίζει έναν μεγάλο ρόλο;
Πρώτον, δεν έχω κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο - στην Μεγάλη Βρετανία κανείς δεν μπορεί να παραπεμφθεί για κάτι τέτοιο. Δεύτερον, δεν αμφισβητώ ότι οι γερμανοί δολοφόνησαν έναν μεγάλο αριθμό Εβραίων, μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίοι. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός. Αυτό που όντως έπραξα, ήταν να χρησιμοποιήσω σκληρές εκφράσεις για το πώς οι Φιλελεύθεροι και οι Αριστεροί χρησιμοποιούν το Ολοκαύτωμα με σκοπό να αποτρέψουν οποιαδήποτε συζήτηση για τις συνέπειες της μαζικής μεταναστεύσεως για την κοινωνία. Η κατηγορία εις βάρος μου ήταν η «Υποκίνηση ρατσιστικού μίσους», επειδή επέτρεψα στον εαυτό μου να ασκήσει κριτική στην μετανάστευση και να τονίσει την ανάγκη για περισσότερα λευκά μωρά. Καλύτερα όμως να είσαι εγκληματίας της σκέψεως παρά να εξαπατάς τους ψηφοφόρους.


Είμαι Εθνικιστής και όχι Συντηρητικός

Το BNP έχει πλέον αποστασιοποιηθεί από το φιλικά προς τον εθνικοσοσιαλισμό προσκείμενο Εθνικό Μέτωπο, από το οποίο προήλθε. Οι επικριτές σας, ωστόσο, λένε ότι αυτό δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά τακτικό πολιτικό ελιγμό.
Πρέπει να παραδεχθώ ότι το BNP είχε αυτήν την τάση - δεν θα πήγαινα όμως τόσο μακριά ώστε να πω ότι ήμαστε «φιλικά προσκείμενοι». Η αλλαγή από τότε είναι πραγματική. Σήμερα έχουμε απομακρυνθεί από την αντίληψη ενός ισχυρού κράτους και υποστηρίζουμε μία Αναδιανομή, ένα σύστημα μικρών πολιτικών μονάδων, κοντά στον λαό.

Τονίζετε ότι είστε Εθνικιστής και όχι Συντηρητικός.
Σε κάθε περίπτωση! Έχουμε μεν κάποιες συντηρητικές αξίες αλλά δεν είμαστε Συντηρητικοί. Αρχή μας είναι ότι η Μεγάλη Βρετανία πρέπει να είναι ζήτημα του βρετανικού λαού.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος του»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος του» εκτιμά ο Λεωνίδας Κύρκος

«Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος του» εκτιμά ο Λεωνίδας Κύρκος και επισημαίνει ότι «δεν τίθεται θέμα ηγεσίας, αλλά θέμα επανεκτίμησης της γραμμής και των μεθόδων». «Μη δίνετε και μεγάλο βάρος στην άρνηση του Καραμανλή για συνεργασία με τον ΛΑΟΣ. Η ιδέα κερδίζει έδαφος» προειδοποιεί...

«Με το χέρι στην καρδιά, νομίζω ότι το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος του. Και σφραγίσθηκε με μια ήττα. Συνεπώς, δεν βλέπω περιθώρια να βγει από αυτό το αδιέξοδο. Δεν ξέρω τι άλλες σκέψεις μπορεί να υπάρξουν» δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

«Κατά τη γνώμη μου, ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή υπήρξε ένα λάθος. Το λάθος αυτό το πληρώσαμε με μια ήττα, διότι κατέληξε να αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό η φυσιογνωμία και η γραμμή του ΣΥΝ, ώστε ο σκληρός πυρήνας του, οι αφοσιωμένοι σύντροφοι, στελέχη και μέλη μας, που χρόνια τώρα δίνουν τη μάχη για να επιβιώσει η προσπάθεια της ανανεωτικής αριστεράς, κυριολεκτικά τα είχαν χαμένα» προσθέτει.

Ο κ. Κύρκος χαρακτηρίζει εκ νέου για «σημαντική ήττα» στις 7 Ιουνίου η οποία, κατά τον ίδιο, οφείλεται στην «έλλειψη σαφούς πολιτικής, διότι στην πολιτική του Συνασπισμού επικάθησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την αξίωση να καθορίζει αυτός την κατεύθυνση και την πολιτική. Το πιο κλασικό παράδειγμα, που δεν επιδέχεται αντίρρηση, είναι η περίπτωση της δεύτερης θέσης στο ευρωψηφοδέλτιο».

Για το ηγετικό δίδυμο Αλαβάνου - Τσίπρα ο Λ.Κύρκος θεωρεί ότι «οι δύο συνεργάζονται αρμονικά και δεν είναι εκεί η πηγή των κακών». «Κατά τη γνώμη μου, και νομίζω ότι σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι, δεν τίθεται θέμα ηγεσίας. Αλλά, βεβαίως, τίθεται θέμα επανεκτίμησης και της γραμμής μας και των μεθόδων μας. Και επίσης, των σχέσεών μας με ολόκληρο τον δημοκρατικό χώρο» προσθέτει.

«Μεθαύριο θα βαδίσουμε στις εθνικές εκλογές. Υποστηρίξαμε με πάθος την ιδέα ότι ο δικομματισμός αποτελεί πηγή δεινών, όμως οφείλουμε να απαντήσουμε και στο 'μετά τον δικομματισμό, τι'; Υπάρχει αναμφισβήτητα ένα πρόβλημα εξουσίας» συμπληρώνει και σημειώνει για το ΛΑΟΣ: «Μη δίνετε και μεγάλο βάρος στην άρνηση του Καραμανλή, η ιδέα κερδίζει έδαφος. Εκμεταλλεύεται τα φοβικά σύνδρομα του λαού, κυρίως την ανασφάλεια, και κάνει παιχνίδι. Είναι απειλή στο βαθμό που η αριστερά δεν αντιλαμβάνεται ότι στην ατζέντα είναι και αυτά τα θέματα».

Newsroom ΔΟΛ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος του από τη στιγμή που έχασε την επαφή του με την Ελληνική κοινωνία και έθεσε ως στόχο, την προσπάθεια να την αφελληνίσει και να την οδηγήσει, από τα αριστερά, στην κρεατομηχανή της Παγκοσμιοποίησης.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Συλλήψεις λαθρομεταναστών και διακινητών(για πόσο;)

Δε πιστεύω ότι θα έχει διαρκεια η εγρήγορση αυτή των αρχών, γιατί δεν υπάρχει σχέδιο και βούληση.
Όλα αυτά νομίζω ότι είναι κάτω από την υποτιθέμενη ατζέντα μετά τις εκλογές, όταν σταματήσουν να ασχολούνται τα καναλιά θα ξαναγίνουν τα σύνορα μας ξέφραγο αμπέλι.

Συλλήψεις λαθρομεταναστών και των διακινητών στην Αλεξανδρούπολη

Τη σύλληψη επτά διακινητών και 11 λαθρομεταναστών σε δύο επιχειρήσεις στις Φέρες και το Σουφλί ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Πέντε διακινητές και οκτώ λαθρομετανάστες συνέλαβαν άνδρες του Τ.Σ.Φ. Φερών δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον κόμβο Παλαγίας- Εγνατίας Οδού. Επίσης, κατέσχεσαν τέσσερα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, έξι κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 440 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στο 50ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης- Ορεστιάδας, αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου συνέλαβαν, μετά από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, δύο διακινητές και τρεις λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, επίσης, το Ι.Χ. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ύλληψη ατόμου για μεταφορά λαθρομεταναστών στην Κοζάνη

Στη σύλληψη ενός ατόμου για μεταφορά δεκαοκτώ λαθρομεταναστών προχώρησαν χτες αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ. Σερβίων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ. φορτηγό στο 36ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης- Λάρισας, στο οποίο επέβαιναν αλλοδαποί και όταν επιχείρησαν να το ελέγξουν ο οδηγός του το ακινητοποίησε και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθούν οκτώ Αλβανοί λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής συνοδηγός τους και να διαφύγουν οι υπόλοιποι δέκα, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής- οδηγός της λαθρομεταφοράς.

Από την εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά είχε κλαπεί από την Αθήνα από τους δύο διακινητές. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Εις βάρος του διακινητή συνοδηγού της λαθρομεταφοράς σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι μεταφερόμενοι Αλβανοί θα απελαθούν από τη χώρα.

Οι διαφυγόντες τη σύλληψη αλλοδαποί αναζητούνται.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Αυτούς θα βάλουμε στην Ευρώπη;

H Ελλάδα στηρίζει κράτη σαν την Τουρκία και την Αλβανία στην Ευρωπαική τους προοπτική....(και ας καταπιέζου και τρομοκρατούν τους 'Ελληνες της Β. Ηπείρου)
Να λοιπόν μια είδηση από την Αλβανία...
Αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε πολιτικούς στην Αλβανία
Μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος πυροβόλησε και σκότωσε μέλος του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος στη διάρκεια λογομαχίας.

Ένα μέλος του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας σκότωσε σήμερα με πυροβόλο όπλο ένα μέλος του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος με το οποίο λογομάχησε στη διάρκεια αφισοκόλλησης, ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στο χωριό Κέρετ, τριάντα περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Τιράνων, στη διάρκεια λογομαχίας μεταξύ των μελών των δύο αντιπάλων κομμάτων καθώς ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 28ης Ιουνίου, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κλόντιαν Μπράνκα.

«Ο Σκεντέρ Μπάλα, οπαδός του Σοσιαλιστικού Κόμματος, πυροβόλησε με αυτόματο όπλο τον 25χρονο Αρτάν Ζέκα, ο οποίος, βαρειά τραυματισμένος, υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε», είπε ο εκπρόσωπος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Τίρανα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, εναντίον του οποίου θα απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και παράνομη οπλοκατοχή, κατέληξε ο εκπρόσωπος.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυκλοφορεί το νέο Ρεσάλτο(Τρίτη, 16 Ιουνίου)

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Bεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας

Έχουμε αφήσει τη Β. Ήπειρο στο έλεος των Αλβανών, ενώ θα μπορούσαμε να τους πιέσουμε με άξονα την ευρωπαική τους προοπτική αλλά και την εξάρτηση τους από τα ελληνικά κεφάλαια.
Επίσης δε βλέπω τις διάφορες οργανώσεις για τα δικαιώματα των μειονοτήτων(η ελληνική στη Βόρειο Ήπειρο είναι επίσημα αναγνωρισμένη) να κάνουν ενέργειες στήριξης των Ελλήνων εκεί.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η Δημοκρατική Ένωση Εθνική Ελληνική Μειονότητα «ΟΜΟΝΟΙΑ», καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που έγινε νύκτα στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης μας. Άγνωστοι που διακατέχονται από αισθήματα ρατσισμού, βεβήλωσαν την ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη μαζί με την αλβανική και ευρωπαϊκή.
Είναι πράξη από ανεύθυνα στοιχεία που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση. Είναι πράξη σκοταδισμού που προκαλεί τα αισθήματα όλων των ελλήνων και θέλουμε να πιστεύουμε και των υγιώς σκεπτόμενων αλβανών συμπολιτών μας.
Το γεγονός ότι τέτοιου είδους γεγονότα συμβαίνουν πάντα προεκλογικά μας κάνει πιο σκεπτικούς για το κλίμα που θα επικρατήσει στις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε 20 μέρες από σήμερα. Στις προηγούμενες εκλογές πέντε μέλη της κοινότητας μας από τη Χειμάρρα, καταδικάστηκαν με τη αστεία κατηγορία ότι πρόσβαλαν τα σύμβολα του Αλβανικού έθνους. Εμείς σεβόμαστε τα σύμβολα όλων των εθνών και καλούμε την Αλβανική δικαιοσύνη να δείξει την ανάλογη ευαισθησία που επιβάλλεται άλλωστε από το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας ώστε οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Η Δ.Ε.Ε.ΕΜ. «ΟΜΟΝΟΙΑ», πιστή στο όραμα για ειρηνική συνύπαρξη των κοινοτήτων μας δεν πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις. Μέσα στα πλαίσια του νόμου και των Διεθνών Συμβάσεων, αγωνίζεται με αξιοπρέπεια για τα δίκαια της Ελληνικής Μειονότητας. Αγωνίζεται επίσης με ζήλο και αποτελεί σημαντικό παράγοντα στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της χώρας, απαιτεί όμως τον αντίστοιχο σεβασμό της Ελληνικής Μειονότητας.

Το αίσχος των φαναριών !!!

Το δουλεμπόριο των φαναριών χτυπά με δύναμη την πόρτα μας και εμείς κλείνουμε τα μάτια.
Δεκάδες ακρωτηριασμένοι ,ξένοι, δούλοι τοποθετούνται στα φανάρια για δωδεκάωρα και κανενός δεν υδρώνει το αφτί του ....
Σίγουρα το δουλεμπορικό κύκλωμα λαδώνει κάποιους να κάνουν τα στραβά μάτια.
Δε μπορεί όμως να μας τυφλώσει όλους...
Κάνω πρόταση να στείλουμε εξώδικα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες...για να λάβουν μέτρα, αν όχι θα κινηθούμε νομικά...
Δεν πρέπει να σταθούμε στη λογική του Λαζόπουλου που βγάζει απέξω τον δουλέμπορο με τα όργανα του και τα ρίχνει πάντα στον κακό έλληνα αστυνομικό, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο λάδωμα ή στο φόβο.
Λίγη δράση λοιπόν ετσι ώστε να αναγκάσουμε τις υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί όπως και να το κάνουμε οι διάφορες μαφίες δεν μπορούν να απειλούν και να λαδώνουν τους πάντες.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Τι θα πει λοιπά;

Είναι απαράδεκτο να θέλουμε να μιλάμε για δημοκρατία και επιλογές του λαού, όταν τσουβαλιάζουμε πολιτικές επιλογές, λέγοντας απλά... λοιπά !!!

Νομίζω ότι αυτό γίνεται απλά για να τις έχουμε στην ανωνυμία.
Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι οι οικολόγοι άρχισαν να έχουν άνοδο από τη στιγμή που οι δημοσκόποι τους έβαλαν ως χωριστή επιλογή, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά...

O Dix επιστρέφει ....

Μετά από πολύ καιρό απουσίας αποφάσισα να επιστέψω και να καταγράψουμε παρέα την επικαιρότητα....