Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση μετώπου νεολαίας

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας της σελίδας του Μετώπου Νεολαίας - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τον ιστότοπο αυτό που τόσα χρόνια ενημερώνει τους συναγωνιστές με συνέπεια τόσο χρονική όσο και ιδεολογική. Η ενέργεια αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά αποφάσεων που ελήφθησαν. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως εκτός από τη νέα σελίδα του περιοδικού Αντεπίθεση στις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το μοναδικό πραγματικά ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ διαδικτυακό ραδιόφωνο με όνομα «ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» το οποίο θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως με Εθνικιστική μουσική, αποκλειστικά ηχητικά αποσπάσματα από τις εκδηλώσεις του Κινήματός μας όπως επίσης εκπομπές για την επικαιρότητα και τις μουσικές ειδήσεις!

Μπορούμε πλέον να σας αναγγείλουμε επίσης τη δημιουργία του πρώτου ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παραπάνω πληροφορίες για το στέκι θα ανακοινωθούν σύντομα το μόνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε στη παρούσα φάση είναι πως βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και θα εκπλαγούν πολλοί με τη δυναμική μας παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα. Όσοι πιστοί λοιπόν αναμείνατε και προσέλθετε, όσοι εχθροί περαστικά σας! Ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές που με όποιον τρόπο μπορούσαν βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε να γίνουν παράδειγμα στους νέους συναγωνιστές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αγώνας μας είναι πολυδιάστατος και όλοι πρέπει να δίνουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Κλείνοντας λοιπόν δίνουμε μία υπόσχεση τόσο Ιερή όσο και ο Σκοπός του Αγώνα μας : θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο πρώτα στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ που όλοι μας έχουμε ματώσει και έπειτα όπου αλλού μπορούμε.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ